Royals

Cum arată azi singura nepoată a regretatei Prinţese Margaret, Lady Margarita Armstrong-Jones? Adolescenta a fost domnişoară de onoare la nunta Ducilor de Cambridge

Cum arată azi singura nepoată a regretatei Prinţese Margaret, Lady Margarita Armstrong-Jones? Adolescenta a fost domnişoară de onoare la nunta Ducilor de Cambridge camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţesa Margaret, sora mai mică a Reginei Elisabeta, a fost, până la moartea ei prematură, oaia neagră de la Palatul Buckingham.

Decedată în 2002, la vârsta de 71 de ani, sora reginei a lăsat în urma ei doi copii, pe David Armstrong-Jones şi pe Lady Sarah Chatto. Ei bine, aceşti urmaşi ai Prinţesei Margaret au, la rândul lor, câte doi copii fiecare şi un total de trei băieţi şi o fată.

Singura fată dintre cei patru nepoţi şi cea mai mică de vârstă este Lady Margarita Armstrong-Jones (foto centru), care va împlini 19 ani pe 14 mai. Este fiica cea mică a lui David Armstrong-Jones, în vârstă de 59 de ani, care s-a separat, anul trecut, de soţia lui. Acesta mai are un băiat, pe Charles, în vârstă de 22 de ani.

În anul 2011, Margarita Armstrong-Jones a fost una dintre domnişoarele de onoare de la nunta regală a Prinţului William cu Kate Middleton, nepoata Prinţesei Margaret având, pe atunci, doar nouă ani. Din păcate pentru adolescenta regală, acesta nu a apucat să-şi cunoască faimoasa bunică, pe Prinţesa Margaret, sora reginei decedând cu câteva luni înainte ca nepoata ei să se nască.

Pe Lady Margarita, în prezent pe locul 23 în linia de succesiune la tron, am putut să o vedem crescând şi transformându-se într-o tânără frumoasă graţie prezenţei sale la diferite evenimente regale de familie.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările