Royals

Cum se menţine în formă Regina Letizia? ”Ajutorul” de nebănuit!

Cum se menţine în formă Regina Letizia? ”Ajutorul” de nebănuit!

PALMA DE MALLORCA, SPAIN - AUGUST 06: Queen Letizia of Spain and her daughter Princess Sofia of Spain visit the Can Prunera Museum on August 6, 2017 in Palma de Mallorca, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Fiecare apariţie în public a ei este un real succes. Simpatizanţii şi criticii regali o apreciază deopotrivă graţie spiritului ei liber (dobândit pe vremea când era jurnalistă!), abilităţii ei de a se face plăcută, dar şi, de ce să nu recunoaştem, aspectului ei fizic. Siluetă fără cusur! Este, fără doar şi poate, o femeie frumoasă, elegantă şi rafinată. Are un stil vestimentar aparte, preferând brandurile accesibile, în genere cele locale, se machiază discret şi are grijă de conduita ei oricând apare în public la vreo îndatorire regală şi nu numai.

Silueta ei a fost de multe ori un subiect de discuţie preferat pe la Palat. Mulţi au criticat-o pentru decizia de a-şi face o operaţie la nas, care i-a schimbat pentru totdeauna înfăţişarea, deşi ea şi-a argumentat decizia ca fiind o ”necesitate medicală”.

Alţii spun că este mult prea slabă, ba în pragul anorexiei, şi că recurge la diete drastice pentru a se menţine. Ei bine, aceste lucruri sunt pe cât se poate de false, Regina Letizia având doar un stil de viaţă foarte sănătos.

Potrivit apropiaţiilor ei, regina Letizia nu se abate niciodată de la dieta ei sănătoasă, în sensul că nu consumă mâncăruri grase sau zahar, şi consumă cu religiozitate trei litri de apă pe zi. La aceste reguli, destul de bun simţ!, se adaugă sportul de la care nu face rabat.

Picioare bine tonifiate de la... Zumba!

Da, Regina Letizia este unul dintre acei monarhi care fac sport des, încercând să-şi menţină cât mai bine şi mult tonusul muscular şi tinereţea. Se pare că aceasta este practicantă de yoga, studiind ”Iyengar yoga” de mai bine de zece ani, şi adoră să mediteze. Mai mult de atât, Regina Letizia recurge la Zumba şi alergări pentru a se menţine în formă!

Zumba

foto: arhivă/Splash

Modifică Setările