Royals

Curajosul plan al lui Meghan de a naşte acasă: vrea să-i calce pe urme reginei Elisabeta

Curajosul plan al lui Meghan de a naşte acasă: vrea să-i calce pe urme reginei Elisabeta camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Imediat după ce s-a dezvăluit că Meghan i-a refuzat pe medicii Reginei, cei care au asistat-o şi pe Kate la naştere, se zvoneşte tot mai tare că Ducesa de Sussex ar opta pentru o naştere acasă.

Chipurile, Meghan vrea să-i calce pe urme reginei Elisabeta şi să nască la Frogmore Cottage, cu ajutorul unei moaşe. Fix aşa s-a întâmplat şi-n cazul reginei, care s-a născut la reşedinţa din Mayfair, şi le-a dat naştere copiilor ei ori la Palatul Buckingham ori la Casa Clarence.

Cei din jurul celor doi sunt, însă, stresaţi de faptul că Meghan şi Harry n-au pus la punct un plan de a naşte într-un spital, mai ales că e destul de periculos pentru o femeie peste 35 de ani să nască neasistată de personal medical specializat. Asta pentru că poate exista necesitatea unei epidurale, ori a unei cezariene neprogramate, ori, pur şi simplu, ca bebeluşul să se nască prematur.

Totuşi, o prietenă din America de-a Ducesei dă asigură că Meghan, care practică de foarte mult timp yoga, este într-o condiţie fizică foarte bună şi că, de aceea, nu vede niciun pericol în a naşte în intimitatea casei ei. ”Aşa ar prefera, dar depinde de cum vor fi lucrurile mai aproape de momentul naşterii”, a declarat o sursă.

Cum va decurge naşterea dacă Meghan va decide să-şi aducă pe lume copilul acasă

În primul rând, Meghan nu va avea acces la medicamentaţia care i-ar putea reduce durerile din timpul naşterii. Singurele lucruri care ar putea s-o ajute atunci ar naşterea în piscină ori tehnicile de ”hypnobirthing”, pe care se crede că le-a studiat cu Harry.

Un alt benefiu ar fi că l-ar avea pe Harry alături pe întregul parcurs al naşterii, aşa cum şi-a dorit Meghan dintotdeauna. ”L-ar avea în orice etapă a procesului alături”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Va exista un personal medical, în preponderenţă femei, însă doar pentru a verifica copilul după naştere. Se aşteaptă ca medicii să nu participe activ la naştere, ci doar să fie la ”îndemână” în caz că se întâmplă ceva neprogramat.

De ce nu vrea Meghan să nască la Lingo Wing, precum Kate

Chipurile, Ducesa de Sussex consideră naşterea în acest spital ca un spectacol gratuit, la care nu vrea să participe. Nu e de acord să apară, la doar câteva ore după naştere, pe treptele maternităţii şi să-şi prezinte copilul.

Modifică Setările