Kate & William

Delir maxim britanic, Anglia a bătut Germania la Euro 2020! Ducii de Cambridge şi micul George au savurat victoria din tribune

Delir maxim britanic, Anglia a bătut Germania la Euro 2020! Ducii de Cambridge şi micul George au savurat victoria din tribune camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Delir maxim britanic, clipe aşteptate şi savurate la maxim de fanii englezi şi de ducii de Cambridge. Anglia a bătut Germania la fotbal şi inclusiv micul prinţ George s-a bucurat enorm de victorie.

Anglia a arătat încă o dată că este o echipă solidă, fiind singura de la EURO 2020 fără gol încasat.

Cuplul Kate Middleton – prinţul William a purtat noroc echipei Angliei, care a învins Germania cu 2-0 şi s-a calificat în sferturile de finală.

Duelul istoric din optimi câştigat de britanici a declanşat o bucurie imensă, englezii petrecând până în zori. În felul acesta, o nouă favorită părăseşte Euro 2020. Învingătoarea va juca în sferturile de finală cu Suedia/Ucraina, sâmbătă, 3 iulie, la Roma.

Selecţionata Albionului a reuşit să se impună în acest cap de aşi al optimilor prin două goluri înscrise în ultimul sfert de oră al partidei, de Raheem Sterling (75) şi Harry Kane (86).

Prinţul George a arătat din tribune că are microbul fotbalului şi spiritul de competiţie, semănând uluitor cu bunicul său, prinţul Philip.

Sărbătoarea de pe stadion s-a mutat rapid pe străzi, unde fanii britanici şi-au dezlănţuit veselia.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările