Royals

Diana l-a adorat. Amintiri despre prietenia prinţesei cu George Michael

Diana l-a adorat. Amintiri despre prietenia prinţesei cu George Michael

HIGHGROVE, UNITED KINGDOM - JULY 18: Diana Princess Of Wales Relaxed By The Sundial At Her Home Highgrove House (Photo by Tim Graham/Getty Images)

Diana şi George Michael Cei care au cunoscut-o îndeaproape pe Prinţesa Diana ştiu foarte bine că aceasta a avut o stransă legătură de prietenie cu regretatul cantăreţ George Michael, decedat în seara de Crăciun. La puţin timp după dispariţia acestuia, fostul bucătar al Dianei, Darren McGrady, a postat pe contul lui de Twitter un mesaj în care vorbeşte despre incredibila chimie dintre aceştia. Starul a murit în seara de Crăciun "RIP George Michael. M-ai făcut să rad cu lacrimi cand ai venit să iei masa cu Prinţesa Diana la Palatul Kensington. Te adora. Îmi dădeam seama că Diana era în toane bune atunci cand se auzea muzica lui George Michael în curtea palatului", a scris acesta. Diana iubea muzica lui "Îmi amintesc cum îl tachina Diana pe George Michael cand venea la Kensington cu două reviste glossy pe scaunul din faţă, care-l aveau pe el pe copertă. Era atat de vanitos", a adăugat acesta mai tarziu.

George avea, la randul lui, numai cuvinte admirative pentru regretata lui amică. Starul decedat la 53 de ani a declarat următoarele, într-un interviu pentru The Mirror: "Diana a fost singura persoană dintre apropiaţii mei care mă făcea să mă simt ca un om obişnuit, nu ca un star". În alte interviuri, George a dat de înţeles că prinţesa era foarte atrasă de el, dar că lucrurile nu au mers niciodată mai departe de o prietenie.

Dar relaţia apropiată dintre Diana şi chipeşul star a ridicat semne de întrebare la acea vreme, cu atat mai mult cu cat nimeni nu ştia cu certitudine că George era gay. Artistul a făcut lumină legat de sexualitatea lui în anul 1998, într-un interviu pentru CNN, la un an după moartea Dianei.