Royals

Ducesa de Cambridge, însărcinată cu al treilea copil. Iată anunţul Casei Regale Britanice!

Ducesa de Cambridge, însărcinată cu al treilea copil. Iată anunţul Casei Regale Britanice!

Surpriză de proporţii din partea Casei Regale Britanice! Ducii de Cambridge vor fi părinţi pentru a treia oară, se arată scris într-un comunicat oficial postat pe pagina de facebook a monarhiei britanice. Vor avea încă un copil Kate Middleton este, aşadar, însărcinată cu al treilea copil, iar simpatizanţii monarhiei nu puteau fi mai fericiţi. ”Majestăţile Sale Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt fericiţi să vă anunţe că Ducesa de Cambridge e însărcinată cu al treilea copil. Regina şi membrii celor două familii sunt fericiţi”, stă scris în comunicatul oficial emis de Casa Regală Britanică.

Totuşi, nici această sarcină a lui Kate (35) nu este lipsită de greţuri şi ameţeli, stări obişnuite pentru orice femeie însărcinată, care, însă, o vor împiedica o perioadă să mai apară în public sau să-şi ducă la bun sfârşit îndatoririle regale programte. ”Cum s-a întâmplat şi-n cazul celorlalte două sarcini, Ducesa are o sarcină toxică. Înălţimea Sa nu va mai putea onora îndatoririle regale de astăzi, de la Hornsey Road Children`s Centre. Ducesa are parte de îngrijirile necesare la Palatul Kensington”, se mai precizează în respectivul anunţ.

În curând vor fi 5.

Amintim că Ducesa şi Ducele de Cambridge sunt părinţii Prinţului George, al treilea în linia de succesiune la tronul britanic, şi Prinţesei Charlotte.

30 august. Cea mai recentă apariţie a ei în public.

foto: arhivă, FB