Royals

Ducesa de Cornwall şi Carole Middleton, geloase pe mama lui Meghan Markle?

Ducesa de Cornwall şi Carole Middleton, geloase pe mama lui Meghan Markle?

Ştiţi cum se zice: când te căsătoreşti cu cineva, te căsătoreşti, de fapt, şi cu familia acelei persoane. Prinţul Harry a scăpat mai uşor, având în vedere că mireasa lui mai ţine legătura doar cu un părinte Iar acesta este cea mai exotică soacră mică de la Palatul Buckingham, americanca de 62 de ani Doria Ragland, instructor de yoga şi asistent social de profesie.

Este vorba despre acea doamnă de culoare deosebit de simpatică şi timidă, care s-a purtat ireproşabil la nunta fiicei sale, Meghan Markle, cu Prinţul Harry, în luna mai. Spre deosebire de tatăl miresei, Thomas Markle, care şi-a dat singur cu stângul în drept înainte de nuntă, fiind subiectul unor poze de paparazzi regizate. Doria, în schimb, cu tot cu trecutul ei modest şi lipsa de experienţă prin lumea bună, başca aia regală, n-a făcut niciun pas greşit când a venit vorba despre a da din casă. Iar atitudinea ei demnă şi modestă le-a cucerit pe noile ei rude din casa regală britanică, în special pe Prinţul Charles (69).

Şi-aici intervine drama, căci o persoană sus-pusă de la Palat n-a putut vedea cu ochi buni afecţiunea şi legătura puternică pe care cel care-i este soţ de 13 ani a format-o cu această rezidentă din Los Angeles. Iar faptul că Doria a fost chiar şi invitată să participe la un eveniment regal alături de Ducii De Sussex, la atât de puţin timp după ce aceasta a intrat în familia regală, n-a ajutat deloc. Dimpotrivă, a pus paie pe focul geloziei care mocneşte în sufletul ducesei de 71 de ani. Soţia viitorului rege nu înţelege cum se face că mama lui Meghan este acceptată atât de rapid în familia regală. „Charles o adoră pe Doria, iar Camilla găseşte acest lucru nepotrivit.

Deşi nu este vorba despre flirt sau vreo chestiune romantică între ei, Camilla se simte ameninţată de conexiunea care s-a format între aceştia şi se teme că Charles preferă compania Doriei în defavoarea ei“, susţine o sursă apropiată palatului. Iar această prietenie bizară între cei doi cuscri s-a format chiar în ziua nunţii Ducilor de Sussex, atunci când Charles i-a luat locul lui Thomas Markle şi a condus-o pe nora sa la altar. „Charles ştie cât de intimidant poate fi pentru un nou venit să intre în familia regală. De aceea, a făcut tot ce ţine de el pentru a fi sigur că Doria este acceptată şi bine primită, de câte ori vizitează Anglia“, continuă sursa regală. Un ataşament care o irită teribil pe soţia lui Charles, britanica fiind de părere că prinţul o admiră prea mult pe mama lui Meghan şi-i dă prea multă atenţie. Interesant este că în clubul celor care nu se dau în vânt după mulatră s-a mai înscris şi mama lui Kate Middleton, Carole.

La fel ca soţia lui William versus Meghan Markle, şi aceasta se simte eclipsată de noua soacră regală. Şi ar cam avea motive să se simtă aşa. „Carole este invitată foarte rar la evenimente regale. În schimb, Doria, care a intrat în familia regală de cinci minute, este promovată peste tot ca fiind un invitat de onoare. Doria este o schimbare în familia regală, e ca o gură de aer proaspăt, iar membrii casei regale o plac pentru asta“, continuă sursa citată. Aşadar, Carole se simte lăsată pe dinafară, dar singura responsabilă pentru acest lucru este chiar ea. Ea şi personalitatea ei scorţoasă, mai exact. În schimb, mama lui Meghan ştie să se facă plăcută, iar popularitatea ei este recompensată cu invitaţii în gaşca de sânge albastru.