Meghan & Harry

Ducii de Sussex au vizitat un loc în care obişnuiau să se ascundă de presă. Cum s-a îmbrăcat Meghan cu această ocazie?

Ducii de Sussex au vizitat un loc în care obişnuiau să se ascundă de presă. Cum s-a îmbrăcat Meghan cu această ocazie? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ieri seară, Meghan Markle şi-a acompaniat soţul într-o apariţie publică, prima de acest fel după ce tatăl ei a dat publicităţii scrisoarea în care aceasta îl ruga să-i respecte dreptul la o viaţă privată şi fericită cu Harry.

Ducii de Sussex au vizitat Muzeul Naţional de Istorie, locul în care obişnuiau să se întâlnească la începuturile relaţiei lor, când încercau să se ascundă de presă. De data aceasta, însă, au făcut-o în calitate oficială de reprezentanţi ai monarhiei britanice.

Cei doi au participat la gala The Wilder Earth, organizată pentru a marca cea de-a 210 aniversare a lui Charles Darwin. Cu această ocazie, Meghan a îmbrăcat un outfit all-white, compus dintr-o rochie mulată, pe gât, un trench pe care l-a mai purtat şi cu alte ocazii şi un clutch & pantofi stilettos olive, cu care am văzut-o şi la creştinarea Prinţului Louis.

Rochia era semnată de Calvin Klein, iar trench-ul de Wakeley. Însărcinată n şapte luni, Ducesa a strălucit în acest outfit deschis la culoare. La fel de elegant a fost şi soţul ei, Prinţul Harry, care a îmbrăcat un costum blue navy. De alfel, am sesizat o schimbare stilistică şi-n garderoba sa, de când s-a căsătorit cu Meghan. Harry poartă acum haine mult mai cambrate şi mai sofisticate.