Meghan & Harry

Ducii de Sussex, în ţinute neglijente şi nepotrivite cu rangul lor. Meghan a arătat ca şi cum ar merge la supermarket!

Ducii de Sussex, în ţinute neglijente şi nepotrivite cu rangul lor. Meghan a arătat ca şi cum ar merge la supermarket! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

E clar că echipa de PR a Ducilor de Sussex lucrează din greu pentru a şterge din memoria colectivă imaginea de cuplu regal cheltuitor şi fiţos.

Azi, Meghan Markle şi Prinţul Harry au jucat cartea modestiei, dar au dus-o într-o extremă nepotrivită pentru statutul lor de reprezentanţi ai Reginei Angliei. 

La cea mai recentă acţiune la care au luat parte în cadrul turneului lor regal din Africa, în această dimineaţă, cei doi au surprins neplăcut prin ţinutele alese, unele casual, însă deloc smart. 

Ducii de Sussex s-au întâlnit cu un grup de copii pe plaja Monwabisi de lângă Cape Town, prilej cu care au ales să se îmbrace potrivit cu evenimentul. Cu toate acestea, criticii vestimentari au fost profund dezamăgiţi de lipsa de eleganţă elementară din ţinutele lor. Cea luată mai mult în vizor a fost Meghan Markle, care s-a îmbrăcat ca pentru o ieşire nepretenţioasă la supermarket, într-o geacă de blugi cu o linie deloc şic, jeanşi negri extrem de neflatanţi, o cămaşă albă banală şi o geantă poştaş prea mare şi aproape hidoasă. Singura piesă acceptabilă din toată ţinuta ei au fost mocasinii maro deschis. 

La rândul lui, Harry a avut un aspect dezordonat, cu o cămaşă cu aspect necălcat, o pereche de pantalonii prea largi, care aproape că picau de pe el şi o pereche de adidaşi puţin uzaţi.

Apariţia lor a fost o greşeală stilistică impardonabilă, căci cutumele regale cer ca reprezentanţii coroanei să apară ca scoţi din cutie atunci când sunt în misiune oficială, oriunde ar avea loc această acţiune. 

Foto. Profimedia

Modifică Setările