Royals

Familia regală britanică, în ipostaze inedite la un eveniment comemorativ

Familia regală britanică, în ipostaze inedite la un eveniment comemorativ camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

A trecut ceva timp de când n-am mai văzut toate regalităţile britanice la un singur loc. Probabil, botezul Prinţesei Charlotte din 2015 a fost cel mai recent eveniment la care au luat parte toate aceste capete regale. Acum, însă, alta a fost ocazia reuniunii. Au luat parte la un eveniment comemorativ Ieri, Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit un nou monument închinat celor care au luptat în războiul din Golf, pe când armatele Irakului şi Iranului au intrat în conflict militar. Aşa se face că toate capetele regale din monarhia britanică au fost prezenţi.

Astfel, Prinţul William şi soţia sa, Ducesa de Cambridge, Prinţul Harry, Prinţul Charles şi soţia sa, Ducesa de Cornwall, Prinţul Philip, Prinţesa Anne, Prinţul Edward şi Sophie, Contesa de Wessex, au fost cei care au stat de vorbă cu cei peste 2500 de invitaţi, prezenţi la acest eveniment comemorativ.

Până şi Prim-Ministrul Angliei Theresa May şi alţi funcţionari înalţi ai cabinetului au fost invitaţi la acest eveniment. Reprezentanţi ai veteranilor, militarii activi şi familiile lor, voluntari, civili, dar şi politicieni, au fost de asemenea prezenţi, ieri. Iată, aşadar, o galerie foto cu toţi cei prezenţi la eveniment şi cu capetele încoronate dând mâna cu cei invitaţi!