Royals

Fosta iubită a Prinţului Harry: "Mă simt norocoasă că relaţia mea cu el a fost una de scurtă durată!"

Fosta iubită a Prinţului Harry: "Mă simt norocoasă că relaţia mea cu el a fost una de scurtă durată!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu este uşor să fii iubita unui prinţ atât de popular precum Harry.

Acest lucru îl spune chiar una dintre fostele iubite ale Ducelui de Sussex, pe numele ei Florence St George, un fost model britanic de 36 de ani care a avut o scurtă legătură romantică cu Harry în anul 2011.

O legătură care, spune ea azi, a stresat-o foarte tare din cauza intruziunii presei în viaţa ei personală. „Intimitatea mea s-a încheiat brusc şi am intrat sub vizorul presei”, a declarat fosta iubită a lui Harry despre acele vremuri.

„O ştire nouă apărea aproape în fiecare zi în presă, prietenii mei din şcoală erau interogaţi şi erau mai mereu fotografi în faţa uşii mele. Îmi scot pălăria în faţa acelor oameni care pot face faţă acestui stil de viaţă, dar ştiam că eu nu pot. Deşi atunci am suferit, mă simt norocoasă astăzi că relaţia a fost una de scurtă durată."

St George (fostă Florence Brudenell-Bruce) a spus că relaţia cu Prinţul Harry a lăsat-o cu o „teamă totală de cameră şi anxietate”. „Mi s-a părut cu adevărat terifiant şi am luat destul de repede decizia că nu era ce trebuie pentru mine”, a spus ea pentru The Times, anul trecut.

În iulie 2013, Florence s-a căsătorit cu Henry Edward Hugh St George, nepotul Marchizului de San Giorgio şi nepotul matern al celui de-al 11-lea Duce de Grafton.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările