Royals

Fotografia inedită aleasă de Ducii de Cambridge pentru aniversarea căsniciei

Fotografia inedită aleasă de Ducii de Cambridge pentru aniversarea căsniciei

Mandatory Credit: Photo by BEImages ( 763023o ) Prince William and Catherine Middleton after the ceremony The wedding of Prince William and Catherine Middleton, London, Britain - 29 Apr 2011

Chiar dacă aniversarea căsniciei lor a avut loc pe 29 aprilie, atunci când Ducii de Cambridge au împlinit şapte ani de mariaj, de-abia astăzi am aflat cum arată felicitarea pe care aceştia au trimis-o celor care le-au urat de bine cu această ocazie. William şi Kate, pe 29 aprilie 2011 Această felicitare a fost postată pe contul de Instagram Royal Addicted 2, unul urmărit de 214.000 useri. Ei bine, puţini se aşteptau ca Prinţul William şi Kate Middleton să aleagă o fotografie mai puţin formală, realizată în cadrul turneului lor din 2016 din India şi Bhutan.

Îmbrăcaţi în haine de trekking, Ducii de Cambridge au fost fotografiaţi în timpul unei drumeţii destul de epuizante către mănăstirea Tiger Nest din Himalaya, moment de care cei doi îşi amintesc, probabil, cu mare plăcere.

Aceasta este şi motivul pentru care au ales poza realizată de fotograful Arthur Edwards de la The Sun pentru felicitarea care vine într-un an special: cel în care Ducii de Cambridge au devenit părinţi a treia oară, pe 23 aprilie.

Modifică Setările