Royals

Fotografie nouă cu Prinţii Jacques şi Gabriella, de Sărbători

Fotografie nouă cu Prinţii Jacques şi Gabriella, de Sărbători

La patru zile după ce gemenii Principatului de Monaco au împlinit vârsta de trei ani, şi anume pe 10 decembrie, mama lor, Prinţesa Charlene, a împărtăşit pe contul ei de Instagram o fotografie adorabilă cu micuţii Jacques şi Gabriella. Prinţii Jacques şi Gabriella Cu această ocazie, am putut vedea cât de mult au crescut cei doi prinţi care au fost fotografiaţi în faţa pomului de Crăciun, desfăcând cadouri.

În timp ce Gabriella a purtat o rochie roşie de catifea şi o fundiţă roşie în păr, fratele ei geamăn a fost îmbrăcat într-o cămăşuţă albă şi o pereche de pantaloni maro.

Pe lângă această nouă fotografie cu fiii Prinţului Albert de Monaco, Prinţesa Charlene de Monaco a postat şi un mesaj de sezon: "Începe să arate foarte mult a Crăciun pentru Prinţul Jacques şi Prinţesa Gabriella. Decembrie 2017".

Cum i-au sărbătorit părinţii cu ocazia împlinirii a trei ani? Se pare că Prinţesa Charlene a organizat o petrecere pentru copii, la care au fost invitaţi prietenii pe care micii prinţi şi i-au făcut la grădiniţă şi părinţii acestora.

Modifică Setările