Royals

Greşeală stilistică pentru Meghan Markle la o ieşire pe plaja din Melbourne

Greşeală stilistică pentru Meghan Markle la o ieşire pe plaja din Melbourne

Turneul regal al Ducilor de Sussex este deja un succes. Şi cum să nu fie, având în vedere că Meghan este persoana momentului la Palatul Buckingham, după ce soţia lui Harry a anunţat, luni, că este însărcinată în luna a treia?

Dar printre atâtea voci admirative, există şi unele critice, cum ar fi cele ale stiliştilor care i-au comentat ţinuta abordată pentru ieşirea de azi, pe o plajă din Melbourne, Australia.

Despre ce este vorba? Despre abordarea unui trenci business camel şi lung pentru o plimbare pe nisip, acolo unde se impunea o ţinută mult mai casual. 

Pe sub trenciul care a arătat destul de ciudat în acest peisaj coastal, ducesa de 37 de ani a purtat o rochie neagră de la brandul american Club Monaco, totul completat cu o pereche de balerini eleganţi de la Rothy.

Rochia în cauză este cel mai ieftin item afişat până acum de ducesă, în turneul ei australian alături de Harry, costând doar... 268 de dolari.

Problema cu aceşti balerini este că sunt largi la vârf, astfel încât ducesa n-a reuşit să evite intrarea nisipului în pantofi. 

Modifică Setările