Royals

Imagini de arhivă cu taţii regali. Prinţul Charles, Prinţul Philip şi tatăl lui Kate Middleton, sărbătoriţi pe Instagram

Imagini de arhivă cu taţii regali. Prinţul Charles, Prinţul Philip şi tatăl lui Kate Middleton, sărbătoriţi pe Instagram camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ieri, moştenitorul tronului britanic a fost sărbătorit cu mare fast.

Pe 21 iunie, de Solstiţiu, Prinţul William a împlinit 38 de ani, iar soţia sa, Kate Middleton, i-a făcut un cadou emoţionant. O serie de fotografii alături de cei trei copii frumoşi ai lor, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis.

Şi cum ziua de naştere a lui William a coincis cu Ziua Tatălui în ţările anglosaxone, pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge au apărut alte două fotografii inedite şi impresionante. 

Este vorba despre una realizată tot de Kate Middleton, în care Prinţul William apare îmbrăţişându-şi tatăl, pe Prinţul Charles, în vârstă de 72 de ani. Imaginea datează din decembrie anul trecut şi a fost făcută la reşedinţa regală de la Sandringham.

În plus, Ducii de Cambridge au făcut publică o altă fotografie de familie, în care o Kate micuţă apare în braţele tatălui său, Michael Middleton.

La rândul lui, Prinţul Charles a împărtăşit audienţei social media o fotografie cu tatăl lui, Prinţul Philip, care a împlinit recent 99 de ani, alături de Regina Elisabeta şi cei patru copii ai lor, mezinul Edward fiind în cărucior.

Foto: instagram