Royals

Kate a purtat în penultima zi a turneului regal una dintre cele mai insipide ţinute

Kate a purtat în penultima zi a turneului regal una dintre cele mai insipide ţinute camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

De luni dimineaţa se află alături de soţul ei, Prinţul William, şi cei doi micuţi ai lor, într-un turneu regal, În Polonia şi Germania. Ieri, Ducii de Cambridge au luat parte la trei evenimente oficiale, organizate în cinstea lor, ocazie cu care a schimbat trei ţinute. Una dintre ele a fost... insipidă! Ultima ţinută purtată ieri Am urmărit cu sufletul la gură acest turneu regal, mai ales că Ducesa de Cambridge ne-a oferit un adevărat spectacol fashion, schimbând ţinutele dintre cele mai stylish, semnate de cei mai iubiţi designeri ai casei regale britanice. În penultima seară a vizitei regale, Kate a ales să poarte o ţinută nu tocmai aspectuoasă.

E drept, a respectat protocolul regal, ba chiar le-a adus un omagiu gazdelor purtând această rochie care prezenta un print cu vulturi, emblema Germaniei, care, culmea, era şi semnată de un designer local, pe numele lui Markus Lupfer. Totuşi, nu putem spune că această ţinută i-a făcut vreun favor sau a fost una dintre cele reuşite, etalate în timpul acestui turneu regal.

De ce? Pentru că accesorizarea n-a fost una dintre cele mai reuşite, lungimea rochiei şi sandalele înalte, prinse de gleznă, nefiind tocmai o combinaţie plăcută. La fel şi cureaua din talie, care era menită să-i evidenţeze talia subţire a Ducesei, dar să se îmbine plăcut şi cu restul ţinutei, ceea ce nu s-a întâmplat.

Nu a fost tocmai cea mai bună apariţie a ei

Aşadar, voi ce spuneţi? Cum vi se pare această ţinută?

Modifică Setările