Kate & William

Kate, în cea mai plictisitoare ţinută din acest an. Ducesa „modestă” continuă parada outfiturilor ieftine

Kate, în cea mai plictisitoare ţinută din acest an. Ducesa „modestă” continuă parada outfiturilor ieftine camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În timp ce Meghan Markle surprinde cu fiecare apariţie, cumnata sa este la polul opus. Kate continuă să recicleze ţinute, protejând astfel bugetului familiei şi riscând să-şi piardă locul de ”ducesă stilată” în ochii fashionistelor.

În ultimii ani, Ducesa de Cambridge a încetat să mai arunce banii pe fereastră pentru ţinutele purtate la îndatoririle regale. A rămas fidelă designerilor Alexander McQueen şi Jenny Packham şi evită să iasă din acest registru vestimentar, deşi odinioară era văzută drept ”cea mai stilată figură regală”.

Ieri, de exemplu, Kate a călătorit alături de soţul ei în regiunea Cumbria, unde au vizitat câteva ferma. Ţinuta a fost, desigur, una lejeră şi întocmai cu activităţile, dat fiind faptul că a avut parte de nişte experienţe mai puţin obişnuite pentru o ducesă (n.r. a tuns o oaie).

Totuşi, fashionistele au remarcat imediat lipsa de implicare în materie de ţinută a lui Kate. Ducesa a preferat să recicleze perechea de pantaloni skinny, negri şi jacheta Troy London, în valoare de 275 de lire sterline. Şi-a completat look-ul cu un pulover kaki, o cămaşă victoriană şi o pereche de bocanci, obişnuiţi. O ţinută care nu iese în evidenţă cu nimic, fix ce-şi doreşte, de altfel, Kate...

foto: profimedia

Modifică Setările