Royals

Kate Middleton va apărea pentru prima dată în public de la anunţarea sarcinii

Kate Middleton va apărea pentru prima dată în public de la anunţarea sarcinii

LONDON, ENGLAND - AUGUST 30: Catherine, Duchess of Cambridge is seen during a visit to The Sunken Garden at Kensington Palace on August 30, 2017 in London, England. The garden has been transformed into a White Garden dedicated in the memory of Princess Diana, mother of The Duke of Cambridge and Prince Harry. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Pe 4 septembrie, oficialii de la Palatul Kensington anunţau că ducesa de Cambridge este însărcinată pentru a treia oară şi că aceasta trece prin complicaţiile cu care s-a confruntat şi în timpul primelor două sarcini. Greţurile acute sau Hyperemesis Gravidarum, o afecţiune rară în cazul viitoarelor mame. Ultima apariţie a lui Kate a avut loc pe 30 august Ei bine, din momentul fericitului anunţ n-am mai văzut-o în public pe ducesă, nici măcar în prima zi de şcoală a Prinţului George, pe 7 septembrie, acesta fiind însoţit la ore de tatăl lui, Prinţul William.

Ei bine, Kate va apărea în public pentru prima dată de la anunţarea sarcinii pe 10 octombrie, atunci când va găzdui alături de Prinţul William şi Prinţul Harry o recepţie la Palatul Buckingham, cu ocazia zilei mondiale a sănătăţii mintale.

Se presupune că ducesa se afla, aici, în prima lună de sarcină

Atât Ducii de Cambridge, cât şi Prinţul Harry sunt foarte dedicaţi cauzelor ce au în centru sănătatea psihică a cetăţenilor Marii Britanii, aşa că nu este deloc surprinzător că cei trei au programată această apariţie împreună, în acea zi importantă.

Prinţul George a fost însoţit de tatăl lui la şcoală
Modifică Setările