-

15 martie, 2010

Un pic şic, un pic stylish, amuzante şi prietenoase, uşor de citit şi de asortat cu orice ţinută urban-like, publicaţiile din zona literaturii sunt la mare căutare şi în România. Aşa numitul curent chick-lit (chick literature) a câştigat un teren important în faţa celorlalte genuri literare contemporane şi se impune tot mai mult pe zi ce trece.

Editura Polirom a intuit potenţialul acestui segment, aşa că i-a dedicat, în urmă cu patru ani, o întreagă colecţie intitulată CHIC.

Astăzi, colecţia numără 59 de volume, ultimul apărut fiind cel al autoarei

,

, în traducerea Mihaelei Negrilă. Povestea este cu atât mai fascinantă cu cât cele patru personaje seamănă întrucâtva cu transpunerea lui „Sex and the City“ în lumea islamică.

De ce merită să fie citită? În primul rând, pentru că e primul chick-lit care se petrece în lumea arabă. În al doilea rând, pentru că „Fetele din Riad“ a fost interzisă în

, iar poveştile tabu sunt cele mai savuroase. În al treilea rând, pentru că autoarea a reuşit să-şi înscrie cartea de debut în competiţia pentru Dublin Literary Award, în 2009. Şi în ultimul rând, pentru luna martie nu s-a încheiat, deci suntem încă sub semnul „Girl Power“.

Mai multe pentru tine...

Preţ: 32,95 RON (

).

Foto: PoliromRecente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg