Meghan & Harry

Meghan a strălucit la un dineu secret, organizat la Palatul Kensington. A purtat o rochie mulată, care i-a evidenţiat sarcina

Meghan a strălucit la un dineu secret, organizat la Palatul Kensington. A purtat o rochie mulată, care i-a evidenţiat sarcina camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cu o seară înainte de petrecerea fastuoasă pe care Regina Elisabeta a organizat-o la Palatul Buckingham, în cinstea Prinţului Charles, Ducii de Sussex au participat la un dineu secret.

Cu doar o seară înainte să-l aniverseze pe Charles, Harry şi Meghan au participat la un dineu secret, organizat la Palatul Kensington. Cei doi au fost power couple-ul serii, făcând schimb de gesturi intime, în faţa invitaţilor.

Pentru această ocazie, Meghan a purtat o rochie neagră, elegantă, la care a asortat cercei aurii, în formă de frunze, al căror cost este de 3,175 de lire sterline, pe care i-a mai purtat şi-n turneul regal din Fiji. Ea a mai potrivit şi un clutch Gucci, cu care am mai văzut-o la o recepţie din Commonwealth, la începutul acestui an. Ea şi-a purtat părul strâns într-un coc elegant şi un make-up discret, în ton cu evenimentul sobru.

Modifică Setările