Royals

Meghan Markle este gravidă? Iată cum a dat-o de gol mama ei

Meghan Markle este gravidă? Iată cum a dat-o de gol mama ei

BERKSHIRE, ENGLAND - MAY 18: Meghan Markle and her mother, Doria Ragland arrive at Cliveden House Hotel on the National Trust's Cliveden Estate to spend the night before her wedding to Prince Harry on May 18, 2018 in Berkshire, England. (Photo by Steve Parsons - Pool / Getty Images)

La sfârşitul săptămânii trecute, Meghan Markle a avut o apariţie impecabilă la un eveniment la care a participat alături de Prinţul Harry, însă ţinuta ei a dat tonul unor noi speculaţii: este sau nu este Ducesa de Sussex gravidă? Meghan Markle, alături de mama ei, Doria Ragland Deoarece avea o rochie destul de largă, unele tabloide au afirmat că Meghan Markle este posibil să ascundă un început de sarcină, însă apropiaţii Ducesei de Sussex au dezvălui, pentru Hollywood Life, că zvonurile sunt false: „Meghan nu este însărcinată. Ea şi Harry nu stau să asculte ce spun tabloidele despre un posibil urmaş al lor“.

Cu toate acestea, vizita din luna august pe care Doria Ragland le-a făcut-o celor doi în Marea Britanie a dat din nou de bănuit. Mai ales că mama Ducesei de Sussex a început, în SUA, să ia cursuri de bonă. Iar în această toamnă, după ce termină cursurile, vrea să se mute definitiv cu fata ei!

Doria Ragland face cursuri la Cradle Company, în Pasadena, alături de două profesoare, care o învaţă să aibă grijă de bebeluşi: „Brandi şi Hannah sunt cele două doamne care o învaţă să devină bonă. Ia cursuri aproape de casa ei, la jumătate de oră de mers, pentru a nu se deplasa prea mult şi a nu atrage atenţia“.

Din câte se pare, Meghan Markle nu vrea să angajeze prea mulţi oameni care să o ajute după ce va naşte, astfel că mama ei se va afla cu siguranţă lângă ea.

Modifică Setările