Royals

Meghan Markle i-a schimbat stilul lui Harry. În bine!

Meghan Markle i-a schimbat stilul lui Harry. În bine!

LONDON, ENGLAND - JANUARY 09: Prince Harry (R) and his fiancee Meghan Markle visit Reprezent 107.3FM on January 9, 2018 in London, England. The Reprezent training programme was established in Peckham in 2008, in response to the alarming rise in knife crime, to help young people develop and socialise through radio. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

În caz că-l găsiţi pe Prinţul Harry mai stilat decât de obicei, în ultimele lui apariţii publice, există o explicaţie. Iar această explicaţie poartă numele Meghan Markle, logodnica lui. Domnul şi doamna Şic Nu puţini critici de modă au observat că, de când şi-a oficializat relaţia cu fosta actriţă americană, Harry şi-a cizelat şi stilul, abordând haine cu croială mai potrivită şi cu o linie mai cool, în culori mai naturale şi mai neutre. Primul eveniment oficial în calitate de logodnici Mai mult, prinţul de 33 de ani pare că-şi coordonează ţinuta cu cea a logodnicei sale atunci când cei doi apar împreună în public, lucru vizibil şi la vizita pe care cei doi au făcut-o, marţi, la un post de radio din Londra, dar şi atunci când au participat la tradiţionala slujbă de Crăciun de la Sandringham, ba chiar şi la primul lor eveniment regal oficial, de după anunţarea logodnei.

Dacă, înainte, Harry făcea marea greşeală de a purta costume cu pantaloni prea largi şi prea lungi, acum se pare că acest lucru devine istorie, sub influenţa lui Meghan cea şic.

La slujba de Crăciun

Sperăm ca, în curând, toate acele costume în nuanţe oribile de bleumarin să dispară definitiv din garderoba lui Harry. Nu de alta, dar prinţul este mult mai chipeş de când este îmbrăcat de... Meghan.

Modifică Setările