Royals

Meghan Markle în emisiunea lui Ellen: a dansat, a făcut genuflexiuni şi-a arătat o poză nouă cu roşcovanul Archie

Meghan Markle în emisiunea lui Ellen: a dansat, a făcut genuflexiuni şi-a arătat o poză nouă cu roşcovanul Archie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Meghan Markle a făcut senzaţie, ieri, la emisiunea lui Ellen DeGeneres, acolo unde a fost invitata surpriză din platou.

Pe lângă interviul din platou, Meghan a luat parte şi la un fel de parodie regizată de Ellen, în care ducesa a vizitat tarabele unor vânzători ambulanţi din apropierea platourilor de filmare. În timpul conversaţiei cu aceşti vânzători, Meghan putea să spună şi să facă doar ce îi spunea, prin cască, realizatoarea Ellen. Aşadar, la cererea prezentoarei, am putut-o vedea pe ducesă dansând, făcând genuflexiuni în rochia ei roşie lungă sau probând o cordeluţă cu urechi de pisică.

Pe lângă acest moment inedit, Meghan Markle a împărtăşit cu publicul emisiunii o nouă poză cu fiul ei în vârstă de doi ani, Archie. În această imagine nouă, băieţelul pozat din spate apare în timp ce hrăneşte găinile din curtea casei lor din Montecito, California.

Singurul lucru nou pe care-l observăm la fiul cel mare al Ducilor de Sussex este că are părul roşcat, precum tatăl lui, Harry. Meghan a declarat în emisiune că lui Archie îi place să fie fratele mai mare al lui Lilibet, fetiţa lor născută în luna iunie.

“Cineva ne-a spus mie şi lui H că, atunci când avem un copil, vorbim de un hobby, dar când avem doi, de-abia atunci vorbim de parenting”, a mai spus Meghan în timpul emisiunii.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările