Meghan & Harry

Meghan Markle reacţionează după ce sora ei vitregă a fost alungată de la Palatul Kensington! Ce a făcut Ducesa?

Meghan Markle reacţionează după ce sora ei vitregă a fost alungată de la Palatul Kensington! Ce a făcut Ducesa?

Zilele trecute, după ce a afirmat public că vrea să îşi întâlnească sora vitregă, aflându-se în Marea Britanie, Samantha Markle a luat o decizie care i-a uimit pe toţi: a mers într-un scaun cu rotile la Palatul Kensington, să o vadă pe Meghan Markle.

Din păcate pentru Samantha, gărzile britanice fuseseră anunţate că ea îşi va face apariţia la Palatul Kensington şi au fost instruite să nu îi permită accesul în incintă, orice ar face sau ar spune. Se pare că această decizie a fost luată chiar de Meghan Markle, care le-a spus membrilor familiei regale că nu vrea să fie deranjată de familia ei care o atacă în mod constant în public.

„Meghan Markle nu este pe aceeaşi lungime de undă cu sora ei vitregă şi cu tatăl lor. Dacă s-ar întâlni cu ei, le-ar da apă la moară. Ea duce o viaţă frumoasă şi îşi ia rolul de Ducesă în serios. Este conştientă că acum reprezintă familia regală britanică şi nu vrea să facă niciun pas greşit“, au spus apropiaţii fostei actriţe, potrivit celor de la Entertainment Tonight.

Sursa citată mai notează că Ducesa de Sussex are un program foarte încărcat, pe care vrea să-l urmeze cu stricteţe, iar întâlnirile cu familia ei ar putea avea un efect care nu este benefic pentru ea.