Royals

Meghan Markle, sobră şi tristă la un eveniment recent. Prinţul Harry i-a stat alături

Meghan Markle, sobră şi tristă la un eveniment recent. Prinţul Harry i-a stat alături camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

LONDON, ENGLAND - APRIL 25: Prince Harry and Meghan Markle attend the Dawn Service at Wellington Arch to commemorate Anzac Day on April 25, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images)

Este o perioadă foarte aglomerată pentru viitoarea ducesă! Acum că Ducesa de Cambridge se află în concediu de maternitate, lui Meghan şi lui Harry le-au fost atribuite mai multe îndatoriri regale, ceea ce face ca agenda lor să fie plină. Azi, de dimineaţă, Meghan şi Prinţul Harry al Marii Britanii au participat la un eveniment comemorativ în Wellington Arch, Hyde Park. Meghan Markle, sobră la un eveniment comemorativ La ora 5 dimineaţa, Meghan şi Harry au fost prezenţi la evenimentul comemorativ ”Anzac Day”, care aminteşte despre soldaţii din Australia şi Noua Zeelandă căzuţi în război, conflicte armate ori operaţiuni de obţinere a păcii. Cei doi au păstrat o postură sobră pe întregul eveniment şi au depus o coroană în amintirea acestora. ”În memoria celor care au făcut sacrificiul suprem şi a celor a căror vieţi s-au schimbat pentru totdeauna. Harry”, stătea scris pe coroana depusă de Prinţul Marrii Britanii. La 5 dimineaţa! Prinţul Harry şi Meghan Markle La acest eveniment trist şi sobru, Meghan a avut o apariţie întocmai. A ales să poarte un palton gri, lung, care prezenta rând dublu de nasturi, şi pe dedesubt o rochie neagră, simplă. Şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie cu boruri largi, neagră, un clutch şi pantofi stilettos asortaţi. La fel de elegant şi de sobru a fost şi Prinţul Harry, care, însă, şi-a purtat şi decoraţiunile militare pe palton.

Modifică Setările