Royals

Meghan vs Kate. Cum a arătat ducesa la prima ei apariţie alături de Will, acum 10 ani?

Meghan vs Kate. Cum a arătat ducesa la prima ei apariţie alături de Will, acum 10 ani?

LONDON - FEBRUARY 10: Prince William (L) and Kate Middleton (R) watch the action during the RBS Six Nations Championship match between England and Italy at Twickenham on February 10, 2007 in London, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Ştim deja destul de bine cum s-a prezentat Meghan Markle (36), iubita Prinţului Harry (33), la prima lor apariţie publică împreună, care a avut loc la un meci de tenis din cadrul Jocurilor Invictus, desfăşurate în Toronto, Canada. Apariţie istorică, pe 25 septembrie Meghan Markle, o apariţie stilată Actriţa din serialul Suits a avut o apariţie relaxată, dar, cu toate acestea, atent studiată şi stilată, alcătuită dintr-o cămaşă albă, jeanşi slim şi o gantă oversized, în timp ce faţa i-a fost ascunsă de o pereche de ochelari mari de soare. Ţinuta lui Harry a fost chiar mult mai lejeră, iar cei doi au făcut deliciul publicului ţinându-se de mână şi afişând gesturi tandre.

Acest eveniment, prima lor apariţie, ne duce cu gândul la un altul asemenea, care a avut loc acum zece ani. Momentul în care fratele lui, Prinţul William, s-a afişat în public cu aleasă inimii lui, Kate Middleton.

S-a întâmplat în februarie 2007, când cei doi au apărut împreună la un meci de rugbi între echipele Angliei şi Italiei, la Twickenham.

Ducii, la prima lor apariţie din 2007

A urmat, o lună mai târziu, în martie 2007, ieşirea lor de la festivalul anual din Cheltenham. Aici, cei doi au fost îmbrăcaţi aproape la fel, în ţinute sobre în nuanţe de kaki, ducesa arătând un pic cam prea scorţos pentru vârsta ei de-atunci, 25 de ani.

O lună mai târziu, la un festival de primăvară

Până la urmă, vorbim de două partenere de prinţi care nu sunt destinate unor destine asemănătoare. Kate va fi, odată, regină, în timp ce Meghan se va mulţumi cu statutul de prinţesă, dacă va deveni soţia celui de-al cincilea pe linia de succesiune la tron. Al şaselea chiar, de la anul.

Foto: Getty Images