Royals

Nicolae al României şi soţia sa, Alina, ultimele fotografii înainte de venirea moştenitorului. Când vor deveni părinţi?

Nicolae al României şi soţia sa, Alina, ultimele fotografii înainte de venirea moştenitorului. Când vor deveni părinţi? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nicolae al României şi soţia sa, Alina, sunt pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte sosirea copilului lui.

Nepotul în vârstă de 35 de ani al regretatului Rege Mihai a postat, zilele trecute, o serie de fotografii cu el şi cu soţia sa, Alina de Roumanie, specificând că mai au de aşteptat câteva săptămâni până vor fi trei.

În aceste fotografii, Alina de Roumanie, îmbrăcată într-o rochie veselă, de vară, afişează o sarcină destul de dezvoltată, semn că, nu peste mult timp, îşi va ţine în braţe primul moştenitor, deşi termenul pentru venirea lui pe lume este luna noiembrie.

Bebeluşul este primul venit în familia tânărului de 35 de ani şi a soţiei lui de 32. Nu şi primul pentru Nicolae, dar asta este altă poveste, una mai puţin oficială.

„Sunt bucuros să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai. Aşa să ne ajute Dumnezeu!“, a dat marea veste Nicolae al României pe 1 iunie, anul acesta.

La doi ani de la nunta care a avut loc la Sinaia, pe 30 septembrie 2018, eveniment organizat cu mare pompă, nelipsind nici celebra caleaşcă regală, Nicolae şi Alina se pregătesc, iată, pentru venirea moştenitorului.

Comentarii

Modifică Setările