Royal Babies

O nouă fotografie cu Kate şi Prinţul Louis i-a topit pe simpatizanţii regali. Uite cât de drăgălaş e micul prinţ!

O nouă fotografie cu Kate şi Prinţul Louis i-a topit pe simpatizanţii regali. Uite cât de drăgălaş e micul prinţ!

Aşa cum ne-a obişnuit până acum, la câteva zile după botezul regal, Casa Regală Britanică a făcut public setul de fotografii oficiale. Prinţul Louis, cel proaspăt botezat, apare înconjurat de fraţii lui mai mari, George şi Charlotte, părinţii Kate şi William, dar şi de mătuşi, unchi şi bunici. Adorabil! Însă, surpriza a venit din prisma faptului că pe lângă cele patru fotografii oficiale, Casa Regală a făcut publică şi o a cincea fotografie, de-a dreptul superbă. În imaginea respectivă, Kate Middleton apare cu micuţul Louis în braţe, acesta zâmbind larg către, cel mai probabil, tăticul lui.

Cadrul a fost surprins, însă, de un al doilea fotograf, respectiv Matt Porteous, cel care i-a realizat şi cel de-al treilea portret oficial al Prinţului George, în urmă cu doi ani. ”Ducele şi Ducesa speră ca toţi să se bucure de această fotografie a Prinţului Louis la fel de mult precum ei”, se arată scris, pe Twitter, acolo unde a fost făcută publică această imagine.

Imaginea a fost surprinsă în grădinile de la Clarence House, imediat după ceremonia religioasă. Iată şi celelalte patru cadre făcute, anterior, publice de către Palatul Kensington!

Cele mai emoţionante imagini din acest an. Prima poză oficială cu Prinţul Louis şi Kate Middleton face înconjurul internetului!

Modifică Setările