Royals

Obiectul vestimentar de care Kate nu se desprinde. Îl poartă de dinainte să se căsătorească cu Prinţul William!

Obiectul vestimentar de care Kate nu se desprinde. Îl poartă de dinainte să se căsătorească cu Prinţul William!

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 29: Catherine, Duchess of Cambridge visits the Robin Hood Primary School to celebrate ten years of The Royal Horticultural Society campaign for school gardening on November 29, 2017 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Ducesa de Cambridge a revenit la îndatoririle regale, iar acum programul ei este din ce în ce mai încărcat, căci participă la unul sau două evenimente, aproape în fiecare zi. Însărcinată în patru luni, Kate Middleton este protagonista unei interesante parade de modă, schimbând ţinute de la cele mai glamour sau elegante, la unele casual, dar chic.

Ieri a apărut pentru prima dată după anunţarea logodnei Prinţului Harry cu Meghan Markle, într-o superbă rochie cu imprimeu geometric şi accesorii culoarea bordo, cu un zâmbet imens pe buze, iar astăzi ducesa i-a lăsat din nou acasă pe Prinţesa Charlotte şi pe Prinţul George pentru a onora invitaţia unei şcoli din Londra.

A sărbătorit un proiect furmos şi vechi de 10 ani, Campania Royal Horticultural Society pentru grădinăritul şcolar. Pentru un astfel de eveniment, bineînţeles că ţinuta aleasă de Kate a fost una casual, potrivită pentru întâlnirea cu micuţii de la şcoala primară Robin Hood. Superbă ca întotdeauna, Ducesa de Cambridge s-a îmbrăcat bine pentru a învinge frigul de afară, cu pulover cu guler, o jachetă groasă şi o pereche de cizme, aceleaşi cizme pe care le poartă de 13 ani, probabil având o încărcătură emoţională aparte pentru Kate.

Deşi îşi permite orice obiect vestimentar, Kate este cunoscută pentru faptul că îşi reciclează destul de des ţinutele, dar de această pereche de cizme maro nu se mai poate despărţi, căci ele datează încă de dinainte ca ea să se căsătorească cu Prinţul William şi să devină ducesă. Mai mult, chiar la începutul acestui an, pe când vizita o fermă din Arlingham, Gloucestershire, Kate era încălţată cu celebrele creaţii din piele maro fără toc.

Aşa s-a îmbrăcat la vizita sa la fermă.

A vrut să fie comodă, în pantaloni negri, slim, pulover pe gât, jachetă cu buzunare şi cizmele semnate de designerul Penelope Chilvers şi care au costat aproximativ 500 de lire sterline la momentul achiziţiei.

Foto: Getty Images