Case Regale

Principele Nicolae şi Alina-Maria, în rolul de părinţi. Cu cine seamănă Maria-Alexandra, nepoata Regelui Mihai

Principele Nicolae şi Alina-Maria, în rolul de părinţi. Cu cine seamănă Maria-Alexandra, nepoata Regelui Mihai camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

7 noiembrie e o zi de mare însemnătate. Alexandra-Maria, nepoata Regelui Mihai, a venit pe lume. Cum se descurcă acum Principele Nicolae şi Alina-Maria în rolul de părinţi?

Tânărul în vârstă de 35 de ani a anunţat printr-o postare pe Facebook pe 7 noiembrie că a devenit tată.“Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte.”

Bebeluşul este primul venit în familia tânărului de 35 de ani şi a soţiei lui de 32, Alina Maria de Roumanie. Nu şi primul pentru Nicolae, dar asta este altă poveste, una mai puţin oficială. Acesta mai are un copil dintr-o relaţie anterioră, cu Nicoleta Cîrjan, o fetiţă în vârstă de patru ani numită Iris.

Iată că Principele Nicolae a dezvăluit acum cum e viaţa de familie, cum se descurcă el şi Alina în rolul de părinţi: "Sincer, nu găsim cuvinte pentru a descrie cum ne simţim, dar este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi. Un bebeluş cu tot caracterul ei deosebit. E pur şi simplu minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte. Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mându de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte. Avem noroc (Râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. În această perioadă stăm în Bucureşti. Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată. Noi ne-am adaptat foarte bine şi, chiar dacă sunt şi nopţi cu mai puţin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme şi cu noi.", a spus el într-un interviu pentru adevarul.ro. 

Alexandra-Maria se pare că a moştenit trăsături de la amţii părinţi: "Mama ei zice că seamănă cu ea, eu zic că seamănă cu mine. Cred că are un pic din fiecare momentan. Nu îmi dau seama deocamdată cu care seamănă mai mult."

Şi numele micuţei are o însemnătate mare: "În primul rând am vrut să aibă nume ce ne plac nouă. Am făcut fiecare dintre noi o listă şi pe ambele liste au apărut numele Alexandra şi Maria. A fost într-un fel o coincidenţă specială că Maria a fost regina României. Pe soţia mea o cheamă Alina-Maria. Iar mătuşa mea are şi prenumele Maria. Ne place mult acest prenume. Legat de prenumele Alexandra, pe naşa noastră de căsătorie o cheamă Alexandra. Plus că a mai fost principesa Ileana care şi-a luat numele monastic Maica Alexandra."

Principele Nicole, exclus din familia regală a României

În urmă cu cinci ani, Casa Regală Română anunţa excluderea lui Nicolae din linia de succesiune şi retragerea titlului de principe, care îi fusese atribuit în anul 2010. Nicolae era, pe atunci, al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Foto: Facebook

Modifică Setările