Case Regale

Prinţesa Eugenie, primele fotografii în rochia de mireasă. A purtat o creaţie surprinzătoare!

Prinţesa Eugenie, primele fotografii în rochia de mireasă. A purtat o creaţie surprinzătoare! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ziua mult aşteptată a sosit, iar Prinţesa Eugenie i-a urat iubire veşnică lui Jack Brooksbank în faţa celor apropiaţi şi a... lumii întregi, care a urmărit din faţa televizoarelor întreaga ceremonie de la Castelul Windsor.

Toţi au fost cu ochii pe ea! De cum a păşit pe primele trepte ale Capelei St. George, Prinţesa Eugenie a acaparat privirile tuturor celor din jur, aşa cum ne-am fi aşteptat. A îmbrăcat o rochie de mireasă superbă, diafană, demnă de o prinţesă şi – pentru prima dată în viaţa ei – o tiară.

Totuşi, am avut parte de câteva surprize la capitolul vestimentar din partea Prinţesei Eugenie. Ea nu a îmbrăcat creaţii Stella McCartney ori Erdem, aşa cum se vehicula, ci o rochie semnată de designerii Peter Pilotto şi Christopher de Vos, care au fondat brandul britanic Peter Pilotto în 2007.

Cu un decolteu în V, o trenă spectaculoasă şi un croi extrem de feminin, rochia i-a oferit Prinţesei Eugenie apariţia mult visată. Un singur detaliu neplăcut a fost la vedere: cicatricile lăsate de operaţia de scolioză, suferită de Eugenie în copilărie.

Cât despre tiară, Prinţesa Eugenie a purtat una împrumutată de Regina Elisabeta. Este vorba despre tiara Greville Emerald Koloshnik, realizată în 1919, de către Boucheron pentru Mrs. Greville. Tiara este prevăzută cu diamante roz, incrustate în platină, şi şase smaralde. Această bijuterie se află în vistieria regală britanică din 1942, când Regina Elisabeta a primit-o cadou.