Royals

Prinţesa Eugenie şi iubitul ei, primele fotografii după anunţarea logodnei

Prinţesa Eugenie şi iubitul ei, primele fotografii după anunţarea logodnei

LONDON, ENGLAND -JANUARY 22: Princess Eugenie and Jack Brooksbank in the Picture Gallery at Buckingham Palace after they announced their engagement. Princess Eugenie wears a dress by Erdem, shoes by Jimmy Choo and a ring containing a padparadscha sapphire surrounded by diamonds on January 22, 2018 in London, England.. They are to marry at St George's Chapel in Windsor Castle in the autumn this year. (Photo by Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images)

Ieri, Casa Regală britanică a anunţat că va avea loc o a doua nuntă în toamnă, una care-i v avea ca eroi pe Prinţesa Eugenie, de 27 de ani, şi pe iubitul ei de lungă durată, Jack Brooksbank, 31. La Palatul Buckingham Nunta verişoarei prinţilor William şi Harry va avea loc tot la capela St George’s din Windsor, aceeaşi în care se vor căsători şi Meghan cu Harry în mai. Eugenie este fiica cea mică a Prinţului Andrew şi a fostei sale soţii, Sarah Ferguson, cei doi având încă o fiică, pe Prinţesa Beatrice, de 29 de ani.

Ieri seară, proaspeţii logodiţi au dat mai multe detalii despre relaţia lor şi cererea în căsătorie într-un interviu pentru emisiunea The One Show de pe BBC, filmat la Buckingham, acolo unde Eugenie a apărut foarte elegantă, într-o rochie cu imprimeu floral de la Erdem şi pantofi Jimmy Choo.

Cei doi sunt împreună de şapte ani

Am aflat, cu această ocazie, că prinţesa a plâns când iubitul ei a cerut-o în căsătorie în timpul vacanţei lor din Nicaragua şi că momentul a fost destul de surprinzător, deşi cei doi sunt împreună de şapte ani.

Eugenie şi Jack s-au întâlnit pe când prinţesa avea doar 20 de ani, iar el 24, iar pasiunile comune şi acelaşi mod de abordare a vieţii i-au făcut să se îndrăgostească.

Interesant este că ieri, atunci când cei doi şi-au anunţat logodna, a fost şi prima zi în care Prinţesa Eugenie a purtat pe deget inelul de logodnă cu safir şi diamante.

Inelul de logodnă
Modifică Setările