Meghan & Harry

Prinţul Harry, apariţie-surpriză la un meci caritabil, în Aspen. Ce sumă va dona din vânzările cărţii sale de memorii?

Prinţul Harry, apariţie-surpriză la un meci caritabil, în Aspen. Ce sumă va dona din vânzările cărţii sale de memorii? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţul Harry a apărut pentru prima oară la un eveniment public în Statele Unite, după naşterea fiicei sale, Lilibet Diana.

Mai exact, Harry a fost gazda unui meci caritabil de polo pe iarbă în Aspen, Colorado, încasările urmând să meargă către organizaţia caritabilă Sentebale, una care sprijină copiii vulnerabili din Africa de Sud.

Turneul care a avut loc ieri a fost de dimensiuni mai mici decât cele de anii trecuţi, din cauza restricţiilor Covid-19, însă Prinţul Harry s-a angajat să doneze nu mai puţin de 1,5 milioane de dolari, o sumă care va proveni din vânzările cărţii biografice pe care o va lansa anul viitor.

Harry nu doar că a găzduit acest mini turneu, ci a şi participat activ pe teren, polo-ul pe iarbă fiind unul dintre sporturile lui preferate, pe care le-a practicat cu plăcere în Anglia.

Cât despre volumul de memorii pe care îl pregăteşte Harry, acesta este un nou motiv de răfuială între Ducii de Sussex şi familia regală britanică, cea din urmă aşteptându-se ca prinţul să dea din nou detalii neplăcute din culisele casei regale, aşa cum s-a întâmplat în timpul interviului acordat lui Oprah, în luna martie.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările