Royals

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor anunţa logodna luna viitoare

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor anunţa logodna luna viitoare

Prince Harry, right, arrives with his girlfriend Meghan Markle at the wheelchair tennis competition during the Invictus Games in Toronto, ON, Canada, Monday September 25, 2017. This is Prince Harry's first public appearance with Markle. Photo by Nathan Denette/CP/ABACAPRESS.COM

Prinţul Harry şi iubita lui, Meghan Markle, îşi vor anunţa, în curând, logodna. Cel puţin aşa susţine presa birtanică, care jubilează la gândul că vor avea, în curând, o nouă nuntă regală. Harry, alături de Meghan şi de mama acesteia Mai mult, se pare că cei doi, care se iubesc de circa un an, s-au logodit deja, însă Harry nu vrea să facă publică vestea înainte de a sărbători evenimentul cu rudele lor. Cel puţin aşa a dat de înţeles o sursă citată de tabloidul american Us Weekly.

Iar faptul că actriţa americană va termina filmările pentru ultimul ei sezon în serialul Suits în luna noiembrie poate arăta că vestea cea mare va fi făcută publică luna viitoare.

De-abia luna trecută au apărut împreună la un eveniment public

Este de înţeles de ce Harry şi Meghan nu ar vrea să mărturisească, încă, că s-au logodit. Vedeta de 36 de ani ar fi urmărită peste tot, în Toronto, acolo unde filmează, de presă şi curioşi.

Odată ce Meghan se va muta cu Harry la Palatul Kensington, lucrurile vor fi mult mai simple, iar bruneta va avea parte de protecţie regală.

Fotografia de logodnă a Ducilor de Cambridge

Cum se va anunţa logodna?

"Cel mai probabil, vor face o mică şedinţă foto la Palatul Kensington, cu un singur fotograf şi la care vor invita doar un jurnalist. În aceeaşi zi, vor da un interviu care va fi preluat de presa din întreaga lume", continuă sursa citată.