Royals

Prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii ai lor vor călători în America pentru a o cunoaşte pe Lilibet Diana. S-au împăcat fraţii?

Prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii ai lor vor călători în America pentru a o cunoaşte pe Lilibet Diana. S-au împăcat fraţii? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Una rece, alta caldă de la familia regală britanică.

După ce am aflat, ieri, că Prinţul William i-a dat afară de la Palatul Kensington pe Meghan şi pe Harry, azi citim că acesta şi-ar dori o reconciliere cu Ducii de Sussex.

Ei bine, surse apropiate familiei regale susţin că Prinţul William şi Kate Middleton plănuiesc nici mai mult, nici mai puţin decât o vizită privată în America, pentru a o cunoaşte pe micuţa Lilibet, nou venita în familia Prinţului Harry.

Ducii de Cambridge îi vor lua şi pe cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, în această excursie în Los Angeles, acest pas fiind o încercare a lui William de a pune punct războiului cu fratele lui mai mic.

Prinţul William, Kate şi copiii lor plănuiau de mult să viziteze părţi din America ca turişti şi nu din postură oficială, aşa că aceştia se gândesc să aduge în itinerariul lor şi o oprire la casa din Montecito a Ducilor de Sussex pentru a o cunoaşte pe micuţa Lilibet Diana. Detaliile excursiei vor fi ţinute secrete, iar reprezentanţii Ducilor de Cambridge au refuzat să comenteze această informaţie.

Singura informaţie oficială despre vreo întâlnire a celor doi fraţi este cea legată de dezvelirea statuii Prinţesei Diana din Grădina Sunken a Palatului Kensington, eveniment care va avea loc pe 1 iulie.

Comentarii

Modifică Setările