Royals

Micuţii George şi Charlotte, cei mai drăguţi la nunta Prinţesei Eugenie! Iată-i cum s-au descurcat ca domnişori de onoare

Micuţii George şi Charlotte, cei mai drăguţi la nunta Prinţesei Eugenie! Iată-i cum s-au descurcat ca domnişori de onoare camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Prinţesa Eugenie a avut la nunta cu Jack Brooksbank cei mai drăguţi domnişori şi domnişoare de onoare, iar printre aceştia s-au numărat şi nepoţeii ei, George şi Charlotte.

Chiar dacă mirele şi mireasa au fost stresaţi, deoarece îşi doreau ca evenimentul să iasă perfect, au existat şi invitaţi care nu au avut nicio problemă, ci chiar au fost mai relaxaţi decât s-ar fi aşteptat oricine. Este vorba despre micuţii George şi Charlote, care au fost cei mai drăguţi domnişori de onoare.

Alături de George şi Charlotte s-au aflat mai aflat Savannah Phillips, Louis de Givenchy şi Lady Louise Mountbatten-Windsor. Din păcate, aceştia din urmă au avut parte şi de momente mai puţin plăcute. Spre exemplu, Louis de Givenchy a căzut pe scări, iar Lady Louise Mountbatten-Windsor a rămas cu fundul şi chiloţii la vedere când o rafală de vânt i-a ridicat rochia. La un moment dat, chiar şi Prinţesa Charlotte şi-a pierdut echilibrul şi a căzut pe scări.

În ciuda momentelor neplăcute, domnişoarele şi domnişorii de onoare s-au simţit foarte bine şi au fost foarte jucăuşi.