Case Regale

Regina Elisabeta a II-a a ajuns la spital. Suverana a rămas acolo peste noapte, la indicaţiile medicilor

Regina Elisabeta a II-a a ajuns la spital. Suverana a rămas acolo peste noapte, la indicaţiile medicilor camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După anunţul că vizita oficială a Maiestăţii Sale în Irlanda de Nord s-a anulat, iată că regina Marii Britanii a ajuns şi la spital.

Medicii dau asigurări că suverana este bine, doar că au foat foarte meticuloşi şi au recomandat să i se facă analize. Regina, în vârstă de 95 de ani, a petrecut noaptea la spital, pentru a putea fi văzută de mai mulţi specialişti. După investigaţiile preliminare, Maiestatea Sa a fost externată, iar purtătorii de cuvânt au menţionat că se simte bine şi cu moralul foarte ridicat.

Aceasta a fost prima noapte petrecută la spital după 8 ani. Potrivit surselor regale, regina s-a reîntors ieri la biroul său de la Castelul Windsor.

Acum se pune la curent cu noutăţile şi intenţia este să se odihnească şi să se refacă în această săptămână. Iată declaraţia oficială venită de la Palat: ”În urma indicaţiilor medicale pentru odihnă, regina a fost internată miercuri după-masă pentru a i se face analize, iar joi la amiază a revenit la Castelul Windsor. Se simte foarte bine şi are moralul ridicat.”

Ultima internare a suveranei a avut loc în martie 2013, când a fost tratată pentru o infecţie digestivă la spitalul King Edward VII din Marylebon. Regina a mai ajuns la spital de aproximativ cinci ori în 40 de ani. Acum nu se ştie la ce spital din Londra a fost suverana.

Ultima dată când regina a fost văzută în public a fost pe 19 octombrie, la recepţia summit-ului pentru investiţii.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările