Royals

Regina Elisabeta a II-a, într-o culoare ţipătoare la nunta regală. Prinţul Philip a secundat-o

Regina Elisabeta a II-a, într-o culoare ţipătoare la nunta regală. Prinţul Philip a secundat-o camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Queen Elizabeth II and Prince Philip, Duke of Edinburgh leave St George's Chapel at Windsor Castle after the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Gareth Fuller - WPA Pool/Getty Images)

Cu puţin timp înainte ca Meghan Markle să-şi facă apariţia la Castelul Windsor, suveranul britanic a fost văzută sosind în maşina blindată. Ea a fost acompaniată de soţul ei, Prinţul Philip, care de curând a trecut printr-o operaţie la şold.

Ca-n cazul tuturor apariţiilor ei publice, regina Elisabeta a II-a (92) a ales să poarte, la nunta nepotului ei, o culoare ţipătoare, care i-a permis să iasă în evidenţă în mulţimea strânsă în faţa Capelei St. George, de la Castelul Windsor. Outfitul ei a fost creat de Stewart Parvin, unul dintre designerii familiei regale. Ea şi-a accesorizat ţinuta, într-o nuanţă deschisă de lime, cu o pălărie semnată de Angela Kelly, designer cu care, de asemenea, a mai colaborat. Cu această ocazie a purtat şi bijuterii spectaculoase, precum un şirag de perle rare, cercei perluţă şi o broşă din vistieria regală.

Chipurile, există o explicaţie în alegerea ţinutei Reginei.  Potrivit expertului în culori June McLeod, consultat de presa britanică, culorile pentru care a optat de această dată regina semnifică prosperitate. „Verdele este o culoare ce simbolizează creşterea şi renaşterea. O persoană care poartă această culoare la un asemenea eveniment îşi arată respectul şi deschiderea faţă de ceea ce rezervă viitorul. Purpuriul este o culoare mândră“, a explicat specialistul, care crede că astfel suverana a vrut să le transmită un mesaj de sprijin şi încurajare cuplului.  

Alături de regină a fost soţul ei, Prinţul Philip (96), care a făcut tot posibilul ca să nu rateze nunta nepotului lui, deşi n-a trecut nici măcar o lună de când a trecut printr-o intervenţie chirurgicală destul de complicată la nivelul şoldului. El a părut binedispus şi-ntr-o formă fizică destul de bună, date fiind circumstanţele.

În biserică, însă, atât suvernaul britanic, cât şi soţul ei, au abordat o atitudine sobr, în asentimentul evenimentului.

Modifică Setările