Royals

Regina Elisabeta este în doliu! Un bărbat care îi era alături de 15 ani a murit

Regina Elisabeta este în doliu! Un bărbat care îi era alături de 15 ani a murit

LONDON, UNITED KINGDOM - MARCH 07: Queen Elizabeth II attends a service for the Order of the British Empire at St Paul's Cathedral on March 7, 2012 in London, England. (Photo by Geoff Pugh - WPA Pool /Getty Images)

Casa Regală Britanică este în doliu, după ce un bărbat care s-a aflat alături de Regina Elisabeta timp de 15 ani a murit în urma unui accident rutier.

Este vorba despre doctorul Peter Fisher, în vâstă de 67 de ani, care a fost lovit de un camion în Londra, în timp ce mergea pe bicicletă spre locul de muncă, Spitalul Regal Londonez pentru Medicină integrată. Potrivit presei din Marea Britanie, accidentul a avut loc miercuri, chiar în ziua în care britanicii celebrau „Cycle To Work Day“ (Ziua de mers la muncă cu bicicleta). Mai mult decât atât, se pare că în acelaşi loc, în ultimii cinci ani şi-au mai pierdut viaţa alte patru persoane.

Surse din cadrul Palatului Buckingham au confirmat că Regina Elisabeta a fost informată despre tragicul eveniment, însă nicio declaraţie oficială nu a fost făcută de membrii familiei regale.

Regina Elisabeta, alături de Peter Fisher (în drepta, cu ochelari)

Peter Fisher era unul dintre cei mai buni doctori din Marea Britanie şi profesa de mai bine de 35 de ani, de-a lungul anilor primind numeroase premii pentru munca depusă.

Modifică Setările