Royals

Regina Letizia a întors toate privirile la un eveniment. A purtat roşu din cap până în picioare

Regina Letizia a întors toate privirile la un eveniment. A purtat roşu din cap până în picioare

MADRID, SPAIN - FEBRUARY 22: Queen Letizia of Spain attends the opening of ARCO (Contemporary Art Fair) at Ifema on February 22, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Cea mai stilată regină a mai marcat încă o apariţie demnă se podiumurile de la Săptămâna Modei. În vârstă de 45 de ani, Regina Spaniei a întors toate privirile la cel mai recent eveniment la care a participat alături de soţul său, Regele  Felipe al VI-lea al Spaniei. Mai puţin conservatoare decât Kate Middleton, sau viitoarea soţie a Prinţului Harry, Meghan Markle, şi axată mai mult pe modern şi nonconformism, Letizia nu plictiseşte şi reuşeşte mai mereu să atragă laude.

Apare frecvent pe la evenimentele regale, iar stilul său este inconfundabil, de la pantaloni cu croiuri inedite, la rochii chic şi fuste mulate, la pantofi cu tocuri înalte şi genţi extravagante, garderoba reginei este un adevărat paradis pentru orice femeie pasionată de modă. Fost jurnalist, Letizia este mereu în pas cu moda şi a demonstrat asta încă o dată la evenimentul la care a participat joi, deschiderea unei galerii de artă contemporană în Madrid.

Îmbrăcată din cap până în picioare în roşu, nici nu avea cum să nu atragă privirile. Nu doar culoarea puternică a ieşit în evidenţă, dar şi materialele şi croiul rochiei, alături de cizmele lungi din piele întoarsă, un model în vogă printre femeile care dau tonul în modă. Letizia a fost sexy într-o rochie cu mâneci lungi, în stil clopot, un model dintr-un material care cădea pe lângă corp, asortată cu încălţări şi geantă tip plic în aceeaşi nuanţă aprinsă.

Desigur, outfitul îndrăzneţ a fost completat de o coafură simplă, un coc lejer, şi de un make-up discret, iar bijuteriile au fost reprezentate doar de o pereche de cercei discreţi, cu diamante.

Foto: Getty Images