Royals

Regina Letizia, apariţie à la Marilyn Monroe. A arătat ca un star de cinema

Regina Letizia, apariţie à la Marilyn Monroe. A arătat ca un star de cinema

SANTO DOMINGO, DOMINICAN REPUBLIC - MAY 21: Queen Letizia of Spain arrives for a lunch with the President of Dominican Republic Danilo Medina and Candida Montilla de Medina at the Presidential Palace on May 21, 2018 in Santo Domingo, Dominican Republic. Queen Letizia of Spain is on a two day visit to Dominican Republic to support Spanish cooperation projects. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Regina stilului pare să-şi ia inspiraţia şi de la cele mai iconice femei din istoria Hoolywood-ului, căci cea mai recentă apariţie a ei este una à la Marilyn Monroe. Este plecată într-o vizită de stat în Republica Dominicană, ocazie foarte bună pentru regina Spaniei să-şi etaleze noile piese vestimentare din garderoba de lux. A arătat ca un star de cinema. Ieri, Letizia a participat la un prânz la Palatul prezidential, alături de Preşedintele Republicii Dominicane, Danilo Medina, şi Candida Montilla de Medina şi a radiat cu un look de Hollywood, îmbrăcată într-o rochie superbă din mătase albă, imprimată cu buline.

A arătat chic în creaţia de 3.000 de dolari de la casa de modă Carolina Herrera, iar asocierea cu o pereche de pantofi stiletto de la brandul ei preferat, Magrit, şi cu cerceii cu diamante semnaţi de casa de bijuterii Tous, au făcut-o să strălucească.

În mod categoric, rochia a fost inspirată din celebra ţinută purtată de Marilyn în filmul The Seven Year Itch, iar Carolina Herrera este o alegere previzibilă, acest brand fiind printre preferatele reginei. Pantofii cu toc i-au alungit picioarele, iar rochia fără mâneci, cu cordon în talie, i-a subliniat formele.

Foto: Getty Images