Cadru superb cu Nicolae al României și familia sa, de Paște. Strănepoții Regelui Mihai au crescut frumos

6 mai, 2024

În ziua de Paște, nepotul Regelui Mihai a postat o imagine superbă cu soția sa, Alina Maria, și cu cei doi copii ai lor, Maria-Alexandra și Mihai.

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg

Imaginile postate pe Facebook îi arată pe Alina-Maria de Roumanie și pe cei doi copii îmbrăcați complet în costum național, în timp ce Nicolae al României poartă un costum elegant de zi.

Vă dorim Paște Binecuvântat plin de Lumină și Pace alături de familie și cei dragi!, scrie în mesajul care însoțește postarea lui Nicolae.

Maria-Alexandra și mezinul Mihai zâmbesc larg și ciocnesc ouă, în brațele tinerilor lor părinți, iar noi nu putem să nu observăm cât de mult au crescut fetița acum în vârstă de patru ani și fratele ei, de doi ani.

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște jpg

Parcă mai ieri îi vedeam pe nepotul Regelui Mihai și pe aleasa sa, Alina, salutând mulțimea la nunta lor princiară din 2018, de la Sinaia, pentru ca, ceva mai târziu, să-i descoperim din postura de tineri părinți ai primei lor născute, Maria-Alexandra, familie completată, apoi, de mezinul Mihai, botezat după ultimul rege al românilor.

Am împlinit și visul bunicului meu, Regele Mihai, acela de a mă stabili în România și de a avea o familie în credință creștin-ortodoxă, ne declara Nicolae al României în urma cu doi ani, într-un interviu alături de soția sa pentru publicația OK! România.

Mă străduiesc să le ofer ce este mai bun pentru creșterea și educația lor. Este o mare responsabilitate și cel mai important este ca ei să crească într-o familie iubitoare, unită și să se bucure de tot ceea ce le oferă viața. Suntem foarte norocoși că părinții mei sunt foarte implicați și ne ajută cu drag în creșterea copiilor. Acest mediu trans generațional în care îi creștem sperăm să le ofere o mai bună înțelegere a vieții, având în vedere că avem atât de multe de învățat de la bunici, iar noi de la copii, a completat și Alina-Maria de Roumania în interviul acordat revistei noastre.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg