Decizia "brutală" luată de Prințul Harry care i-a făcut pe Prințul William și Kate să se simtă trădați

2 mai, 2024

Se pare că este puțin probabil ca Prințul William și Kate Middleton să se întâlnească cu Prințul Harry atunci când acesta va vizita Marea Britanie săptămâna viitoare.

Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg

Prințul William și Kate Middleton nu se vor întâlni cu Prințul Harry când acesta se va întoarce în Marea Britanie, deoarece nu vor să provoace un stres inutil. Un prieten al cuplului a declarat pentru The Daily Beast, că Prințul și Prințesa de Wales "s-au simțit trădați" de afirmațiile făcute în cartea de memorii explozivă a lui Harry, „Spare” și de aceea nu vor să îl vadă.

„Ambele părți înțeleg acum clar poziția celeilalte părți. William și Catherine s-au simțit complet trădați de memoriile lui Harry. Ei nu vorbesc cu Harry și Meghan și cu siguranță nu vor relua relație când Catherine este cea mai vulnerabilă”, a transmis apropiatul familiei de Wales. 

Se spune că Prințul Harry ar fi contactat-o în privat pe Kate Middleton, după ce ea a anunțat publică că suferă de cancer. Cu toate acestea, nu se știe dacă Prințul Harry își dorește să își întâlnească cumnata acum.

O altă persoană, care a fost prietenă cu ambii frați, dar care nu a mai vorbit cu Prințul Harry de când aceștia au părăsit Marea Britanie, a negat că urările lui Harry reprezintă un progres în relația cu fratele lui.   Cu toate acestea, se spune că Prințul William respectă dorința tatălui său, Regele Charles, de a se împăca cu Prințul Harry și Meghan Markle. 

În prezent, nu este clar dacă Prințul Harry se va întâlni cu vreun membru al familiei regale, căci pe 8 mai el va fi în Marea Britanie, va lua parte la un eveniment în cinstea Jocurilor Invictus.

Mai exact, Prințul Harry va participa la Catedrala St Paul pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus. El urmează apoi să călătorească în Nigeria pentru a se întâlni cu Meghan Markle pentru un alt eveniment Invictus.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg