Kate și William, definiția incompatibilității amoroase. Ce spun astrologii despre relația lor

30 aprilie, 2024

La o primă vedere, relația de lungă durată dintre Prinții de Wales, care sunt iubiți încă din facultate și au aniversat, pe 29 aprilie, 13 ani de mariaj, pare să fie una de succes.

Astrologic vorbind, însă, compatibilitatea lor este pusă sub semnul întrebării, căci este de notorietate relația defectuoasa dintre zodiile lor: Capricorn, în cazul lui Kate Middleton, și Gemeni, în cazul Prințului William.

kate william profimedia 0764084002 jpg

Prințesa de Wales este născută pe 9 ianuarie, iar Prințul William, pe 21 iunie, iar acest ultim lucru, și anume ziua de naștere a moștenitorului, este acel amendament care, susțin specialiștii în astrologie, salvează compatibilitatea celor doi: 21 este ultima zi din Gemeni și cea mai apropiată de zodia Rac, care începe pe 22 iunie. 

Cu siguranță că William a luat ceva și din această zodie, Rac, una considerată a fi cât se poate de sensibilă și orientată spre familie și cu care Capricornul din Kate are o compatibilitate extraordinară la nivel emoțional și amoros.

Altfel, Gemenii cei iubitori de distracție și cu o predispoziție notorie la infidelitate și Capricornul cel cât se poate de serios fac o pereche de semne zodiacale atât de nepotrivite, încât te-ai putea întreba ce i-a atras pe cei doi unul la celălalt, astfel încât au ajuns să facă un cuplu. 

„Gemenii și Capricornul sunt incompatibili din punct de vedere tehnic, deoarece sunt în aversiune unul față de celălalt”, a declarat pentru site-ul Bustle astrologul Dana DeFranco, gazda podcast-ului Allegedly Astrology. „Aversiunea este, în termeni astrologici, relația dintre două semne care nu se aspectează reciproc și, prin urmare, au elemente incompatibile.”

Partea bună este că vorbim despre un cuplu care poate să nu fie de acord cu ceva, fără a se certa din cauza asta. În ciuda diferențelor dintre cei doi nativi, o bază solidă de înțelegere și dorința reciprocă de a face compromisuri pot duce la o relație de durată, așa cum este cea dintre William și Kate.

Pe de altă parte, având în vedere că William este născut pe cuspidă, adică la granița dintre două zodii, putem spune că prințul este influențat de ambele zodii. Iar dacă Racul este zodia cu influența mai mare asupra personalității lui, atunci mariajul dintre el și Kate este unul binecuvântat astrologic.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg