La copii nu s-au gândit? O bombă cu ceas se întrevede în viitorul prinților Archie și Lillibet în America

25 aprilie, 2024

Un expert regal atrage atenția asupra statutului pe care copiii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry îl vor avea în SUA, pe măsură ce cresc, și care nu le va aduce prea multe bucurii.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg

Tom Quinn, un specialist regal de renume, analizează situația celor doi prinți, Archie și Lilibet, descriind viitorul lor ca o „bombă cu ceas” și prezicând multe momente dificile în anii ce vor urma pentru cei doi copii ai Ducilor de Sessex.

Archie și Lilibet - care locuiesc în Statele Unite în momentul de față, împreună cu părinții lor, Meghan și Harry, care au renunțat la viața regală din Marea Britanie - se pot confrunta cu diverse greutăți în viitor, încercând de zor să-și găsească rolul ca adulți.

„Există o bombă care stă să explodeze în viața lui Archie și a lui Lilibet, având în vedere că sunt niște semi-regali în America”, a ținut să precizeze Quinn în The Mirror. „E posibil să existe ceva interes în ceea ce îi privește, dar cel mai probabil e că nu va dura mult, având în vedere că ei cresc într-o țară care admiră persoanele îmbogățite peste noapte și îi taxează pe cei născuți în puf, mai ales dacă nu depun efort în implicarea lor în niște proiecte caritabile”, a adăugat acesta.

„Avantajul de-a fi pe jumătate regali în SUA va fi depășit complet de numărul impresionat de greutăți cu care se vor confrunta Archie și Lilibet în încercarea lor de a-și găsi menirea la maturitate. Vor fi ca niște copii de celebrități, care vor avea surpriza de-a se trezi uitați de toată lumea când vor fi adulți”, a conchis expertul regal.

image

În momentul de față, Ducele de Sussex cântărește bine decizia de-a se prezenta la slujba specială din Catedrala St. Paul, de pe 8 mai, ținută cu ocazia aniversării a zece ani de când există Jocurile Invictus. Inițial, prințul și-a propus să participe negreșit, însă acum cântărește bine acest lucru, având în vedere situația delicată a protecției sale pe tărâm britanic.

Chiar dacă ar reveni Harry în UK, pe 8 mai, cel mai probabil că va merge singur în țara natală, fără să fie însoțit de Meghan Markle și copiii lor. De când au renunțat la viața de la palat, fosta actriță americană a bifat puține vizite în Marea Britanie. A participat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, dar a lipsit cu desăvârșire de la Încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Mai multe pentru tine...
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg

Quinn e de părere că Archie și Lilibet ar avea un viitor mai luminos în Marea Britanie, însă această oportunitate a dispărut de când părinții lor au renunțat la datoria regală și, mai mult de-atât, au început să atace familia regală britanică imediat ce au pășit pe pământ american.

Având în vedere acest lucru, stăm și ne întrebăm dacă părinții Harry și Meghan chiar au acționat în interesul copiilor lor, dacă s-au gândit în primul rând la Archie și Lili atunci când au decis să-i rupă complet pe cei mici de familia regală britanică și dacă n-au luat această hotărâre doar din considerente egoiste, pentru că lor le este mai bine așa.

foto - Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg