Mătușa înlăcrimată se sărbătorește în aceeași zi cu Prințul Louis. Moartea soțului a căzut ca un trăsnet

23 aprilie, 2024

23 aprilie este o dată cu mulți sărbătoriți la Palatul regal britanic. Desigur, vedeta este mezinul Prințului William și al Prințesei Kate, însă mai există un nume care merită amintit.

Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, GettyImages jpg

Nimeni alta decât mătușa înlăcrimată, în doliu după soțul său. Împlinește azi 43 de ani, însă este văduvă de două luni, așadar nu poate fi vorba de vreo sărbătoare.

Întocmai cum spunea la un moment dat un expert regal, 2024 pare a fi un an blestemat pentru familia regală britanică. Dacă micuțul Louis are astăzi poate cea mai tristă aniversare, căci mama sa urmează chimioterapia, procedură medicală deloc ușoară, o altă sărbătorită a zilei de 23 aprilie are o aniversare tristă: Lady Gabriella Kingston, fiica Prințului de Kent și al Prințesei de Kent. Soțul lui Lady Gabriella, Thomas Kingston, a murit în februarie. Bărbatul s-a sinucis în casa părinților lui, din motive necunoscute.

El a fost chiar și iubitul surorii lui Kate Middleton, Pippa, înainte ca amândoi să se căsătorească cu alte persoane.

Aceasta este prima zi de naștere a lui Lady Gabriella Kingston având statutul de văduvă. 

O înmormântare privată de familie pentru finanțator a avut loc în martie, după moartea șocantă a acestuia, la vârsta de 45 de ani. Slujba s-a ținut la Chapel Royal din St James's Londra, urmată de o recepție în Palatul St James, cu cortegiul funerar plecând de la capela Palatului Kensington însoțit de familia apropiată.

Chiar și membrii familiei regale s-au numărat printre cele 140 de persoane prezente la funeralii, pentru a-i susține pe văduva lui Thomas și pe familia sa, inclusiv prințul de Wales, părinții Lady Gabriella, prințul și prințesa Michael de Kent, ducele de Kent și prințesa Alexandra.

Mai multe pentru tine...

Lady Gabriella este singura fiică a Prințului și a Prințesei Michael de Kent. S-a născut în aripa Lindo a spitalului St Mary's din Londra la 23 aprilie 1981. A studiat literatura comparată și antropologia socială la universitățile Brown și Oxford înainte de a începe o carieră ca scriitoare.

În ultimii ani, Lady Gabriella a scris pentru o multitudine de publicații, inclusiv The London Magazine, Conde Nast Traveller, Sustainable First și Cabana.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg