Meghan Markle băga în sperieți angajații de la palat, care tremurau în prezența ei

27 aprilie, 2024

Angajatul senior regal care se ocupa exclusiv de Ducesa de Sussex, când ea a fost la palat, a rupt tăcerea în privința scandalului iscat din cauza acuzațiilor de bullying aduse lui Meghan Markle. Și alți colegi i-au ținut isonul…

image

Palatul Kensington a fost zguduit, în 2021, de un scandal fără precedent, iar Samantha Cohen, care a fost desemnată să se ocupe de Meghan Markle, se pronunță pentru prima dată pa marginea subiectului spinos.

Cohen a recunoscut, pentru o publicație australiană, că s-a numărat printre cei de la palat care au fost intervievați cu privire la plângerile făcute la adresa ducesei, care s-ar fi purtat greșit cu angajații regali.

Samantha a lucrat cu Regina Elisabeta a II-a timp de 20 de ani când i s-a cerut să se ocupe de altceva. De altcineva. De Meghan Markle. În 2017, Cohen a acceptat s-o ajute pe fosta actriță americană să se acomodeze vieții regale.  

În nici șase luni, Samantha a ajuns la concluzia că Meghan nu era de acord cu protocolul regal sau nu-l înțelegea pe deplin. Și nu voia să-l respecte. Un an mai târziu, după nunta lui Markle cu Prințul Harry, Cohen era pregătită să demisioneze. Ea s-a plâns, în culise, că era „tratată cu duritate” și că simțea că „lucram cu adolescenții”.

Samantha Cohen a vorbit cu cei de la Herald Sun, însă n-a spus în mod public tot ce avea pe suflet. Dar există și alte surse care au vorbit. Secretatul pe comunicații al Ducilor de Sussex, Jason Knayf, a început să interogheze angajați regali din cauza plângerilor făcute. Trei femei i-au spus acestuia că Meghan le trata urât, era un adevărat bully.

Conform unor corespondențe făcute publice în mod nevoit, Meghan a tachinat două persoane care lucrau la palat până și-au dat demisia. Knauf, care începuse să construiască un dosar pe acest subiect, a notat că unui angajat i s-a făcut rău când s-a întâlnit cu Meghan Markle, atât de neplăcută era conversația cu ea.

image
Mai multe pentru tine...

„Nu mă puteam opri din tremurat, a fost terifiantă întâlnirea cu ea”, s-a plâns un angajat. Knauf a scris la dosar și despre Cohen care susținea că era supusă unui „stres extrem”. La acea vreme, Ducii de Sussex au negat acuzațiile. Când au devenit publice acuzațiile, Meghan s-a apărat spunând că nu erau decât „un alt atac asupra mea”.

Totuși ce era atât de terifiant la întâlnirea cu Meghan? Ei bine, se pare că avea niște pretenții extrem de mari, dacă nu chiar absurde, la un moment dat făcând chiar o criză din cauza unor pături de pe niște bănci, care nu erau nuanța potrivită de roșu.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg