După ce a suferit un accident casnic la picior, Letizia a Spaniei a apărut în teniși la un eveniment

7 mai, 2024

Accidentată la un picior, Regina Letizia a Spaniei a apărut cu zâmbetul pe buze la un eveniment care a avut loc ieri, 6 mai.

Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg

Regina Letizia a atras atenția luni, la primul său eveniment public al săptămânii, după ce a apărut la Teatrul Regal încălțată în adidași pentru a asista la concertul EmociónArte, o inițiativă care promovează educația în domeniul bunăstării emoționale în rândul tinerilor. Un accident casnic suferit la piciorul drept ar fi făcut-o să aibă nevoie de acest tip de încălțăminte sportivă, care este mai lată și mai confortabilă decât pantofii eleganți, cu toc.

Totodată, casa regală spaniolă a confirmat că, în urmă cu câteva zile, Regina Letizia s-a rănit la piciorul drept după ce s-a lovit de o masă. Incidentul neplăcut s-a întâmplat înainte de evenimentele de sâmbăta trecută de la Academia Militară Generală din Zaragoza, unde a participat la aniversarea a 40 de ani de la depunerea jurământului de către Regele Felipe, care s-a întâlnit acolo cu fiica, Prințesa Leonor. Chiar dacă avea dureri, Regina a luat parte la eveniment, la recomandarea medicilor ea a aplicat gheață pe picior, însă nu a putut face repaos, deoarece a ținut neapărat să fie prezentă la angajamentele regale planificate. 

Acest accident a fost motivul pentru care Regina Letizia a purtat luni adidași albi cu pantaloni de aceeași culoare și o jachetă din tweed roz. Regina are „o fractură la nivelul falangei proximale a degetului mijlociu de la piciorul drept”, ceea ce a făcut necesară efectuarea unei sindactilii terapeutice, adică ținerea laolaltă a două degete pentru a favoriza imobilizarea.

În ciuda acestui incident, Regina Letizia a fost plină de viață la eveniment, le-a făcut cu mâna fanilor regali și a zâmbit tot timpul. Pantofii pe care i-a ales sunt un model pe care îl are de mult timp în garderoba sa. Aceștia sunt de la MU The Brand, o marcă spaniolă pe care am văzut-o purtând-o și anul trecut.

„Am avut ghinion, dar acest lucru se va vindeca în scurt timp. Voi purta un pantof lat timp de câteva săptămâni. Nu mi-am dat seama ce mi se întâmplă până nu am văzut radiografia”, a declarat Regina Letizia la evenimentul de la Teatro Real.

De obicei, la evenimentele unde e prezentă, Regina Letizia alege de obicei pantofi cu tocuri joase din cauza unei boli de care suferă, neuromul Morton. Aceasta este o inflamație a nervului interdigital din cauza compresiei metatarsienelor care provoacă fibroza nervului. Aceasta provoacă durere cu senzație de șocuri electrice, amorțeală a degetelor și impotență funcțională a piciorului.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg