Predicţie sumbră pentru Coroana britanică: "William este ultimul monarh”

28 martie, 2024

După ce şi-a validat din nou talentul de prezicătoare cu predicţia despre Kate Middleton, Carmen Harra face o previziune la fel de sensibilă şi în ceea ce priveşte tronul Marii Britanii.

Charles va sta puțin pe tron, iar William va fi ultimul rege al Angliei. FOTO: Getty Images
Charles va sta puțin pe tron, iar William va fi ultimul rege al Angliei. FOTO: Getty Images

Apele sunt tulburi la Palatul Buckingham, care pare a fi intrat într-o zodie neagră. De fapt, dacă e să dăm crezare tendinţelor indicate de astrologie şi numerologie, reiese că Familia Regală se află sub un spectru karmic sumbru - ceea ce istoria a dovedit-o din plin, din păcate.

Dacă predicţia făcută de Carmen Harra s-a adeverit în cazul lui Kate Middleton, care traversează o cumpănă majoră în viaţă, fix în al 12-lea an de căsnicie, aşa cum i s-a relevat prezicătoarei născute în România în 2011, chiar la nunta lui Kate cu Prinţul William, acum ar trebui să luăm aminte şi la noua sa previziune, ce-l vizează pe William, dar și pe Regele Charles și implicit şi tronul Marii Britanii.

Considerând că totul în viaţa noastră este codificat de sus şi făcând predicţii pe baza unor calcule numerologice, Carmen Harra aminteşte că Prinţesa de Wales trage probabil acum de pe urma trădării soţului ei (minutul 32) şi crede că "cancerul ei este destul de progresiv", codul său de viaţă fiind unul nu foarte prielnic. În baza aceloraşi calcule piramidale, ea consideră că William şi Kate sunt legaţi între ei karmic, însă între ei s-a produs "o ruptură de suflet".

Mergând mai departe pe acelaşi raţionament numerologic, Carmen Harra face o predicţie cutremurătoare în ceea ce priveşte viitorul Familiei Regale: "Eu anticipez de 30 de ani că Regalitatea se încheie aici. După moartea Reginei, cine vine, Charles, vine pentru foarte scurt timp, de fapt ajunge William şi William este, de fapt, ultimul monarh, pentru că se încheie nişte sisteme care au funcţionat sute de ani, dar nu mai funcţionează în viitor. Ne e greu să credem asta, dar se întâmplă. (minutul 36:30)

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg