Start vizitei regale în Olanda! Reginele Letizia și Maxima, definiția eleganței la Amsterdam

17 aprilie, 2024

Marea vizită de stat a cuplului regal spaniol în Țările de Jos a început. Felipe și Letizia și-au întâlnit ”omologii” la Amsterdam, iar ceremonia de întâmpinare a fost superbă.

Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg

Regele Willem-Alexander și Regina Maxima ai Țărilor de Jos și-au primit așa cum se cuvine oaspeții de rang înalt, pe Regele și Regina Spaniei: Felipe al VI-lea și Letizia.

În Piața Dam, chiar în fața Palatului regal, suveranii olandezi au organizat o foarte veselă ceremonie de întâmpinare. În felul acesta, s-a dat start vizitei oficiale de stat a cuplului regal spaniol, ce va dura două zile. 

Cum era de așteptat, cele două regine au fost ravisante, definiția stilului și eleganței. În timp ce Regina Maxima s-a drapat în roșu: fustă, bluză, pălărie, poșetă, mănuși și pantofi all-red, Regina Letizia a fost diafană într-o rochie verde-turcoaz și pantofi bej. Amândoi regii parcă s-au vorbit, căci au fost îmbrăcați la fel: costume bleumarin și cravate bleu.

Vizita cuplului regal spaniol este menită să consolideze prietenia tradițională veche dintre cele două case regale.

Astăzi, 17 aprilie, a avut loc întâmpinarea oficială, ocazie cu care trupa Marinei Regale a Țărilor de Jos a cântat imnurile naționale ale ambelor țări.

Regele Willem-Alexander și Regina Maxima ai Țărilor de Jos, alături de Regele Felipe și Regina Letizia vizitează azi Palatul Regal din Amsterdam și vor fi onorați cu o recepție și un prânz privat.

După o ceremonie de depunere de coroane și o vizită la Fundația Cruyff, cuplul regal spaniol va avea parte de un banchet de stat, seara, la care vor participa și Catharina-Amalia, Prințesa de Orange, Prințesa Beatrix a Țărilor de Jos și Prințesa Margriet a Olandei.

Cu siguranță doamnele din familiile regale își vor etala cu această ocazie cele mai elegante ținute și cele mai diafane diademe.

S-a aflat deja din presă că și Prințesa moștenitoare a tronului olandez va avea, cu această ocazie, un rol semnificativ, menit să o ”rodeze” în îndeletnicirile pregătitoare statutului său înalt.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg